Seoul Music Awards (SMA) Oylama Rehberi

 


Nasıl Hesap Açılır?

1- Öncelikle uygulamayı indirmemiz gerekiyor.

Play Store indirme linki için tıklayınız.

Apple Store indirme linki için tıklayınız.

2- Sağ alttaki "Setting" menüsüne gelin ve "Login" seçeneğine tıklayın.


3- Verilen sosyal medya hesaplarından istediğinizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.


4- İşaretli tik işaretlerine tıklayarak kullanım koşullarını kabul edin ve sağ alttaki "Next" seçeneğine tıklayın.


5- Boşluğa mail adresinizi girin ve alttaki kutuya tıklayarak onaylama kodu isteyin.


6- Mail adresinize gelen kodu boşluğa girin ve tekrar alttaki kutuya tıklayın.


7- Hesap değiştirmek için "Setting" menüsünü en aşağı kaydırıp "Logout" seçeneğine tıklayarak çıkış yapın. Daha sonra başka bir hesabınızla giriş yapabilirsiniz.


Nasıl Oy Toplanır?

1- Alt menüdeki "Vote" menüsüne tıklayın ve sağ üstteki elmas simgesine tıklayın.


2- İlk kutudan günde 1 kere ücretsiz oy alabilirsiniz. (Gün bittiğinde kaybolur). 2. ve 3. kutudan görev yaparak 20 kalp kazanabilirsiniz. 4, 5 ve 6. kutudan reklam izleyerek 20 kalp kazanabilirsiniz. Her kutudan 10 dakikada bir reklam izleyebilirsiniz. 


Not: En üstteki My Heart kısmında ne kadar kalbiniz olduğu, altındaki My Tickets kısmında ise o gün son günü olan kaç oy biletiniz olduğu gözükür.

3-  Reklam izlemek için şifre belirlemeniz gerekiyor. Reklam kutusuna tıkladığınızda çıkan uyarıyı "Yes" seçeneğine tıklayarak onaylayın.


4- 6 haneli bir şifre belirleyin, ardından şifrenizi tekrar girin. Çıkan uyarıyı "OK" seçeneğine tıklayarak onaylayın. Reklam izlemek istediğinizde bu şifreyi kullanmanız gerekecek bu yüzden şifrenizi kimseyle paylaşmayın ve unutmayın.





Nasıl Oy Verilir?

1-  1 oy bileti almak için 100 kalbiniz olmalı. 100 kalp topladıktan sonra reklam izlediğiniz bölümü kaydırıp "Exchange hearts for tickets" seçeneğine tıklayın.


2- Ne kadar bilet almak istiyorsanız seçip alttaki kutuya tıklayın. Ardından çıkan uyarıyı "OK" seçeneğine tıklayarak onaylayın.



3- Alt menüdeki "Vote" menüsüne tıklayın ve üst menüdeki "Main" kısmına gelin. Adaylar arasından Stray Kids'i bulup  yanındaki "Vote" simgesine tıklayın. 


4- Ne kadar oy vermek istiyorsanız seçin ve alttaki "Vote" yazısına tıklayın. "Voting Completed" uyarısı çıkmışsa oyunuz verildi demektir.




Not: 1 günde 1 hesaptan en fazla 10 oy verebilirsiniz. Bu yüzden çok fazla kalp biriktirmek yerine bir sürü hesap açmayı deneyin.

:Idol Champ'ten kupon alarak oy kullanmayı biz anladığımız zaman buraya ekleyeceğiz:

Yorumlar