THEK KING Oylama Rehberi

THEK KING Nedir?

*Reklam ödüllü oylamaları olan bir uygulama. İlk açıldığında birçok kez kazanılan oylamaların ödülünü vermediği için bir süre bu uygulamadaki oylamalara katılmamıştık. Artık daha güvenilir bir uygulama haline geldiği için buradaki oylamalara da katılmaya başlıyoruz.

Nasıl Hesap Açılır?

1- Hesap açmaya başlamadan önce uygulama indirme gerekiyor.





2- Uygulamayı açtığınızda giriş yapmak için Email, Kakao ya da Facebook hesaplarınızı kullanabilirsiniz.


3- İlk sorudan cinsiyetinizi seçin, ikinci sorudan yaş aralığınızı seçin ve alttaki "Next" seçeneğine tıklayın.


4- Bir kullanıcı adı girin, ardından isteğe bağlı olarak fazladan Star için bir referans kullanıcı adı girin. (Maxxi0325'i kullanabilirsiniz.) Ardından kırmızı çizgi içine aldığımız yerlere tıklayın. Sonra alttaki "Complete" seçeneğine tıklayın.

Nasıl Oy Toplayabilirim?

1- Ana sayfanın sağ üst köşesindeki "Pink Star"ın "+" işaretine tıklayın. (Mavi olan ücretli)


2- Üst menüdeki "Charging" kısmından "Watch ads" seçeneğine tıklayarak reklam izleyebilirsiniz. 1 reklam 5 Pink Star veriyor ve 1 saatte 30 kez reklam izleyebiliyorsunuz.
(Not: Reklam izleme limiti her Pazar iki katına çıkıyor ve saatte 60 oluyor.)

Nasıl Oy Verebilirim?

* TheK King uygulamasında 2 çeşit oylama bileti var. Ortasında kalp şekli olan "Heart Votes" ve yeşil olan "Green Star". Diğer idollerin olduğu oylamalarda "Heart Votes"u, diğer idollerle yarışmadan üyelerimize doğum günlerinde reklam sağlamak için "Green Star"ı kullanıyoruz.

Heart Votes kullanarak oy verme:

1- Bir tane Heart Votes alabilmek için Pink Star dönüştürmeliyiz. Reklam izleyerek Pink Star kazandıktan sonra üst menüden "Convert" kısmına gelin. Ardından "Heart Votes"un üstüne tıklayın.


2- Ne kadar Pink Star'ı Heart Votes'a dönüştürmek istiyorsanız miktarı girin ve alttaki "Exchange" seçeneğine tıklayın. 1 Heart Votes için 10 Pink Star gerekiyor, yani 2 tane reklam izlemeliyiz.


3- Heart Votes'larını aldıktan sonra ana sayfanın "THEKKING LIST" kısmından istediğiniz oylamayı bulup üstüne tıklayın.
(Örnek: National Idol Olympics - Vocal)


4- Adaylar arasından Stray Kids'i ya da üyeleri bulup o üyeye ait "Heart Votes" işaretine tıklayın.


5- Ne kadar Heart Votes'unuz varsa/ ne kadarını vermek istiyorsanız miktarı girin ve alttaki "OK" seçeneğine tıklayın.


6- Çıkan uyarıyı "Votes" seçeneğine tıklayarak onaylayın.


Green Star kullanarak oy verme:

* Bu oylamada diğer idollerle yarışmıyoruz. Reklam ödülünü alabilmek için belirli bir miktarda Green Star kullanmamız gerekiyor. 

1- Bir tane Green Star alabilmek için Pink Star dönüştürmeliyiz. Reklam izleyerek Pink Star kazandıktan sonra üst menüden "Convert" kısmına gelin. Ardından "Green Star"ın üstüne tıklayın.


2- Ne kadar Pink Star'ı Green Star'a dönüştürmek istiyorsanız miktarı girin ve alttaki "Exchange" seçeneğine tıklayın. 1 Green Star için 20 Pink Star gerekiyor, yani 4 kere reklam izlemeliyiz.


3- Green Star'larınızı aldıktan sonra ana sayfaya dönüp sayfayı aşağı kaydırarak işaretli "Promosyon"u bulun ve üstüne tıklayın.


4- Stray Kids ya da üyeler hangi reklam panosunda ise o promosyonu seçin. Üyeler için promosyon yapılacağında sizlere hangi reklam panosunda olduklarını bildireceğiz. 
(Örnek: Han, Felix ve Seungmin'in bulunduğu DID reklam panosu)


5- Yalnıza bir üyemiz varsa o üyenin adaylığının üstüne, birden fazla üye varsa oylarınızı eşit böldüğünüzden emin olarak herhangi birinin adaylığının üstüne tıklayın.


6- "Support" seçeneğine tıklayın.


7- Ne kadar Green Star'ınız varsa/ ne kadarını vermek istiyorsanız miktarı girin. Ardından alttaki "Support" seçeneğine tıklayın. (Promosyona katılmak için en az 10 Green Star vermeniz gerekiyor.)


8- Uyarı ekranını "Votes" seçeneğine tıklayarak onaylayın.

Sıksa Sorulan Sorular

❔: Oylarım kendiliğinden yok olur mu?

- Vaktinde kullanmazsanız olur. Pink Star'lar Ocak, Nisan, Temmuz ve Ekim'in ilk gününde kendiliğinden yok olur. Heart Votes'lar ve Green Star'lar her ayın ilk gününde kendiliğinden yok olur. 

❔: Başka hesap açabilir miyim? Hesaplarımın arasında geçiş yapabilir miyim?

-Evet, yapabilirsiniz. Bunun için;

1- Ana sayfanın sağ üst köşesindeki işaretli yere tıklayın. 


2- Profilinizdeki "Ayarlar" simgesine tıklayın.


3- "Logout" seçeneğine tıklayın.


/Anlamadığınız yer, sormak istediğiniz sorular olursa yorumlara yazabilirsiniz./

Yorumlar