FANPLUS Oylama Rehberi

 FANPLUS Nedir?

*Genelde her ay doğum günü oylaması açılan bir oylama uygulaması. Kazanana çeşitli boyutlarda reklam ödülleri veriliyor. Güvenilir bir uygulama. Uygulamaya giriş yapmak ve oy toplamak çok basit.

Nasıl Hesap Açılır?

1- Hesap açmaya başlamadan önce uygulamayı indirmeniz gerekiyor.

App Store indirme linki için tıklayınız.


2- Uygulamayı açtığınızda resimdeki gibi 2 seçenek gözükecek. Hangisini kullanıyorsanız onu seçebilirsiniz.

3- Giriş yapmak için bir hesap seçtikten sonra karşınıza resimdeki gibi bir onay ekranı gelecek. Önce ok ile gösterilen "I agree all" yazısına tıklayarak şartları kabul edin. Ardından sağ alttaki geçiş okuna tıklayın.

4- Sonraki adımda bir kullanıcı adı seçmeniz gerekiyor. Bir kullanıcı adı yazın ve geçerli olup olmadığını kontrol etmek için "Check Duplicate" yazısına tıklayın. "The nickname is available." yazısı gözüküyorsa kullanıcı adınız geçerli demektir. Sağ alttaki geçiş okuna tıklayarak bir sonraki adıma geçin.

5- Sırada favori sanatçınızı seçmek var. "Select stars" yazan kutuya tıklayın. Sanatçıların adlarının yazılı olduğu bir liste göreceksiniz, listeden Stray Kids'i seçin. Ardından üye seçim ekranı gelecek karşınıza. Tüm üyeleri seçtiğinizden emin olduktan sonra sağ alttaki "Ok" seçeneğine tıklayın.

6- Bir sonraki adımda sizden biasınızı seçmenizi isteyecek. Biasınızı seçin ve sağ alttaki geçiş okuna tıklayın.

7- Son adımda karşınıza gelecek ekranda ilk olarak doğum tarihinizi, ardından cinsiyetinizi ve yaşadığınız ülkeyi seçmeniz gerekiyor. Seçiminizi bitirdikten sonra sağ alttaki "Start" seçeneğine tıklayın.


Nasıl oy toplayabilirim?

Cash ile oy toplama:

1- Ana sayfanızdan "Item Shop" yazan yere tıklayın. Ardından açılan sayfadan ne kadar Cash'inizin olduğuna göre oy bileti satın alabilirsiniz.

-Nasıl cash kazanırım?

1- Hesabınıza giriş yapılır yapılmaz karşınıza fazladan 500 Cash kazanmak için referans kodu girmenizi isteyecek bir ekran çıkacak. Referans kodu girmek hem size hem de referans kodunun sahibine cash kazandıracağı için mutlaka bir STAY'in referans kodunu kullandığınıza emin olun. #894c56db referans kodunu boşluğa yazıp ardından "Entered, give me cash!" yazısına tıklayın. 

Not: Referans kodunu hesabınızı girdiğiniz ilk 3 gün içinde girmezseniz bir daha giremezsiniz.

2- Eğer referans kodu ekranı gözükmediyse endişelenmeyin. Ana sayfanın sağ üst köşesinden ayarları açıp 2. sıradaki " Enter your referrer" seçeneğine tıklayarak referans kodu girebilirsiniz.


Not: Referans kodunu girdikten sonra sizden telefon doğrulmasını isteyecek. Uygulama güvenilir olduğu için telefon numaranızı vermenizde bir sakınca yok. Telefon numaranızı girin ve telefonunuza gelen kodu sizden istediği doğrulama boşluğuna yazın. 

3- Cash kazanabileceğiniz bir diğer yol ise her gün hesabınıza giriş yapmak. Ana sayfadaki takvim işaretine tıklayın ve girdiğiniz günün ödül Cash'ini alın.1 hafta boyunca düzenli olarak girerseniz 500 cash kazanmış oluyorsunuz.


4- Referans kodunuzu diğer arkadaşlarınızla paylaşın. Onların sizin referans kodunuzu kullanması da size Cash ve oy sağlayacaktır. Ana sayfanın üst kısmındaki zarf işaretine tıklayarak kaç kişinin sizin referans kodunuzu kullandığınızı görebilir ve ödüllerinizi toplayabilirsiniz.



Reklam izleyerek oy toplama:

1- Alt menüden Vote kısmına gelin. "Watch Video Ads" yazısına tıklayarak reklam izleyebilir ve oylama bileti kazanabilirsiniz.

Not: 1 reklam 15 oy bileti değerindedir. Her 1 saatte en fazla 5 video reklamı izleyerek günde en fazla 450 oy bileti kazanabilirsiniz. 

Uygulama içi arkadaşlardan oy toplama:

1- Ana sayfadaki "Friends" kısmına gelin. Arkadaşlarınızın yanında 2 adet sembol gözükecek. İlki mesajlaşmak ikincisi oy göndermek için. 1 kişiye günde 3 kere oy gönderebilirsiniz, onlar da aynı şekilde size günde 3 kere oy gönderebilir. Booster kullanmadığınız sürece (Item Shop'tan Cash ile alabilirsiniz, arkadaşlarınızdan gelen oyları 2'ye katlar) 1 oy gönderimi 6 oy biletine eşittir. 

2- Arkadaşlarınızdan gelen oylar ana sayfadaki "Mail Box" kısmına düşer. Eğer oyları 24 saat içinde kabul etmezseniz kendiliğinden yok olurlar.

Nasıl arkadaş eklerim?

1- Eğer arkadaşlarınızın FANPLUS isimlerini biliyorsanız ana sayfadan "Friends" kısmına gelin. Açılan ekranın sağ üst köşesindeki arama simgesine tıklayın. Arama çubuğuna arkadaşlarınızın hesabının kullanıcı adlarını yazarak arkadaşlık isteği gönderebilirsiniz.


2- Uygulama içi arkadaş edinmek için alt menüden "Board" kısmına gelin ve açılan ekrandan Stray Kids'i seçin. Burada Stay'ler karşılıklı oy alıp-vermek için birbirlerine ulaşıyor. Arkadaş arayan bir Stay'in mesajına tıkladıktan sonra profil resmine tıklayıp sağ üstteki +Friend yazısına tıklayarak arkadaşlık isteği gönderebilirsiniz. 


3- Siz de mesaj atmak isterseniz alt menüdeki "Write" seçeneğine tıklayarak mesaj gönderebilirsiniz.

4- Arkadaşlık istekleri ana sayfadaki "Friend Requests" kısmında gözükür.

Nasıl oy verebilirim?

1- Alt menüden "Vote" kısmına gelin ve sayfayı aşağı kaydırarak aradığınız oylamayı bulun ve üstüne tıklayın.

(Örnek: Changbin'in aday olduğu Ağustos Ayı Doğum Günü Oylaması)

2- Adaylar arasından oy vermek istediğiniz Stray Kids üyesini bulun ve o üyeye ait "Vote" yazısına tıklayın. 

3- Ne kadar oyunuz varsa/ne kadar oy vermek istiyorsanız boşluğa yazın ve ardından kırmızı "Vote" yazısına tıklayın.

Sıkça Sorulan Sorular:

❔: Oylarım kendiliğinden yok olur mu?

-Vaktinde kullanmazsanız evet. Oylarınızın ne kadar süresinin kaldığını görmek için ana sayfadan "Vote" kısmına gelin. Kullanıcı adınızın yanında yazan "Voting Status"e tıklayın. FANPLUS oylarının kullanım süresi genelde 60-90 gün olur.


❔: Başka hesaplar açabilir miyim? Hesaplarımın arasında geçiş yapabilir miyim?

- Evet yapabilirsiniz. Ana sayfanın sağ üst köşesindeki "Ayarlar" simgesine tıklayıp sayfayı aşağı kaydırarak "Log Out" seçeneğini bulup tıklayın. Oylarınız silinmez. Daha sonra eposta adresinizi kullanarak istediğiniz zaman giriş yapabilirsiniz.



ÖNEMLİ

-Reklam izleyerek ya da arkadaşlarınızdan topladığınız oy biletleri dışındaki oyların son kullanım tarihlerini, özellikle referans kodu ödülü ile kazandıysanız, ana sayfadaki "Item Box" kısmından mutlaka kontrol edin.


/Anlamadığınız yer, sormak istediğiniz sorular olursa yorumlara yazabilirsiniz./

Yorumlar

Yorum Gönder